Graafinen suunnittelu ja painatuspalvelut

• Graafinen suunnittelu
• Painotuotteet
• Personoidut liike- ja mainoslahjat

Yhtenäinen graafinen ilme tukee ja rakentaa yrityksen imagoa, parantaa tunnettuutta ja nostaa sen huomioarvoa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi visuaalisen ilmeen; teemme logoja, mainoksia, asiakirjapohjia, tiedotteita, kutsuja sekä ikkuna- ja autoteippauksia. Erilaiset taittotyöt teemme ammattitaidolla, ja meillä on kokemusta myös talotyylien toteutuksesta. Luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa toimitamme tarvitsemasi painotuotteet, banderollit, roll upit ja teippaukset.

Visuaalisen ilmeen suunnitteluprojekti aloitetaan yleensä keskustelemalla toiveista, tavoitteista ja muista ajatuksista. Tämän jälkeen teemme tavallisesti muutaman ehdotuksen, joita voit kommentoida. Kun haluttu ilme on löydetty, teemme aineiston puhtaaksi. Mikäli sinulla on painoaineisto jo olemassa, ja tarvitset pelkän painatuksen, hoidamme sen sinulle.

Graafinen suunnittelu

– Logosuunnittelu
– Yritysilme, visuaalisesti yhdenmukaiset materiaalit
– Taittotyöt: esitteet, ilmoitukset, lehdet, kirjat, oppaat
– Ikkuna- ja autoteippaukset
– Roll upit, julisteet, banderollit
– Kuvankäsittely
– Valokuvakirjat omista digikuvista
(häät, hautajaiset, lomamatkat, juhlat…)
– Ohjelmalehtiset muistotilaisuuksiin, perhejuhliin tai illanistujaisiin

Painotuotteet

– Käyntikortit
– Esitteet
– Lehdet
– Lehti-ilmoitukset
– Asiakirjapohjat
– Folderit
– Kutsukortit
– Julisteet
– Muut julkaisut ja taittotyöt

Personoidut liike- ja mainoslahjat

Kiitä liikelahjalla asiakasta uskollisuudesta, yhteistyökumppania yhteistyöstä tai henkilökuntaa työpanoksesta. Ajatuksella valittu, laadukas ja tyylikäs liikelahja edistää myyntiä muistuttaen yrityksestäsi. Liike- ja mainoslahjat ovatkin mainio keino yrityksen ja tuotteiden näkyvyyden ja tunnettuuden lisäämiseen. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella liike- ja mainoslahjaratkaisuista olipa tarpeesi sitten arvokkaampi muisto tai vaikkapa kynä logopainatuksella.


Sopimusehdot